Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/fs2/29/makelan1/kontaktia/extranet/inc/core/core_mysql_db11.php on line 48
Numerohakupalvelu NumeroNetti - Kontaktia Oy

kaikki tarvittava numeronetistä

Numeroiden hakupalvelu NumeroNetti

Kontaktian numerohakupalvelu NumeroNetti on suomalaisiin puhelinnumerotietoihin perustuva Internet-puhelinluettelo. Sieltä löydät Suomen kattavimmat yritysten ja yksityishenkilöiden julkiset lanka- ja matkapuhelinnumerot sekä osoitetiedot.

NumeroNetti on kuitenkin paljon muutakin kuin numerohaku. Se tarjoaa käyttöösi paljon muuta avaintietoa. Käyttö on myös edullisempaa kuin soitettaessa numerotiedusteluun.

 

Nopea, helppo ja edullinen numerohaku

  • kaikki Suomen julkiset yritysten ja yksityishenkilöiden matkapuhelin- ja lankanumerot
  • ulkomaiden numerot 23 maasta
  • yritysten osoitetietoja, www- ja sähköpostiosoitteita
  • edullinen, yhden haun hinta on alle kymmenesosa soitettaviin numeropalveluihin verrattuna
  • tekstiviestien lähettäminen suoraan tietokoneelta
  • käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa
  • tiedot aina ajan tasalla, päivitys joka arkiyö
  • nykyaikainen googlemainen hakukenttä
  • yrityskohtaiset talousraportit lisäpalveluna
  • päättäjärekisteri lisäpalveluna

NumeroNetistä myös lisätietoa

Puhelinoperaattoreilta tulevan perusnumerotiedon lisäksi yritykset voivat lisätä Kontaktian NumeroNettiin esimerkiksi logonsa ja muitakin tärkeitä yhteystietojaan, kuten karttalinkin, linkin kotisivuille, sähköpostin, alanumeroita, palvelupisteitä jne. Yleisimpiä NumeroNetistä haettavia tietoja ovat puhelinnumeroiden lisäksi sähköpostiosoitteet, kotisivulinkit ja aukioloajat.

Alla olevassa kuvassa on esimerkki lisätiedoista.NumeronettiAina ajan tasalla oleva numerohaku

NumeroNetin tietojen luotettavuuden takaa laaja päivitysverkosto. Perustiedot tulevat valtakunnallisesta numerotietokannasta, jota käyttää myös 118 -numeropalvelu. Operaattorit päivittävät numerotietokantaan uudet ja muuttuneet tiedot joka arkiyö. Yhteensä tietokannassa on yli kahdeksan miljoonaa numerotietoa. Kontaktian lisäksi Numeronettiä tarjoavat asiakkailleen Finnet-yhtiöt, DNA ja AinaCom. NumeroNetin tiedot tuotetaan myös Elisan Elisa Haku -palveluun.

Kysy lisää!

 

Numeronetti

Kyllä kiitos, haluan tietää lisää NumeroNetistä:


äLä KIRJOITA TäHäN MITääN* täytettävä vähintään

Yhteistyössä
Elisa Haku -palvelun kanssa

Kontaktia tuottaa NumeroNetin tiedot myös yhteistyökumppanimme Elisa Oyj:n Elisa Haku -palveluun. Elisa Haku -palvelu on Elisan yritysasiakkailleen tarjoama numeropalvelu, joka toimii myös mobiilisti Elisan yritysasiakkaille toteutetuissa palveluissa.

ikoni_linkedin.png